1 | 2 | 3 | 4 | 5

Gyereknap

first Ebben a tanévben 2023. június 8 - án a városi Sportpályán került megrendezésre a Fegyverneki Móra Ferenc Általános Iskola gyermeknapja. Iskolánk énekkara kezdte a fellépést majd zenés táncos műsorral készültek a másodikosok Csilla néni vezetésével. A nyolcadikosok és az ötödikesek bemutatója után, Krupa Lajosné Erzsike óvónéni mozgatta meg a kicsiket és a nagyobbakat egy fergeteges zumbával.

Lehetőségük volt a gyerekeknek lovagolni is Monokiné Fórizs Beatrix és lovai segítségével. A fák alatt az árnyékban, a Katolikus Karitasz felajánlásával, az Ügyes Kezek szakkör tagjai segítségével fonhattak barátságkarkötőt, vagy fűzhettek gyöngyöt, készíthettek még kulcstartót és kismacit a gyermekek. Lehetőség volt kipróbálni az íjászatot is a Fegyvernek Városi Sportegyesület íjászai segítségével, valamint a hintózást Berta Fruzsinával. Imre István jóvoltából megnézhették az autómentő kamiont, sőt bele is ülhettek a gyerkőcök. A gyermeknap elmaradhatatlan kellékei: az ugrálóvár, a zsákbamacska, az arcfestés, a lufihajtogatás, a csillámtetoválás, a jégkása, a popcorn és hot- dog, a rendőrség bemutatója sem hiányozhatott. Szerencsére az időjárás is nekünk kedvezett, s így a fagyi is jól esett, melyről Farkasné Tóth Gabriella gondoskodott. A Fegyverneki Gyermekélelmezési Konyha lángost sütött nekünk, a büfét a Fegyverneki Művelődési Ház és Könyvtár biztosította.

Szeretnénk megköszönni a Szülői Szervezet tagjainak, a segítő szülőknek, kollégáinknak, a támogatóinknak és a segítőknek, hogy közreműködtek a gyermeknap sikeres lebonyolításában.